Post by lenbliphopulge on Feb 8, 2022 8:26:54 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar dözümlülüyü pozur ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World 2 2022 version ▞▞▞
Yaxşıdı amma mən səviyyəni oynamağa çalışarkən ekrana toxunduğum üçün oynaya bilmədim lazım olan səviyyəni açmırdı. Üstəlik, bu oyunda çoxlu reklamlar var ki, oyunun yaradıcısı bu məsələyə baxsın. Oyun həqiqətən yaxşı olsa da, bu oyunu bəyəndim və hər kəsə onu quraşdırmağı tövsiyə edərdim😀😀
Çox gözəldi bu oyun superdi👍👍👍👍👍👍😃😃😃💙💙💙
Oyun çox yaxşıdır xüsusiyyətləri də yaxşıdır, amma üç ulduz verməyimin səbəbi odur ki, onlar bostures almaq üçün bu qədər brilyant verməlidirlər və biz əlavələrə baxmalıyıq, amma əlavə etmirlər ki, onun əlavə olunmur. imtina edin və ulduzlar üçün 5 ulduz vermirəm
Bu oyun heyrətamiz qrafikadır və əla idarəetmə ilə heç bir problem yoxdur, onunla bağlı yeganə problem, əgər onlayn olsan, səviyyəni tamamladığını əlavə etsən, amma uğursuz olarsan, oynamağa davam etmək şansı verəcəkdir 😊I Bu oyunu tapan hər kəsə tövsiyə edin 2 dərhal onu endirin 😊
Bu çox gözəl bir oyundur
Cox geşey olub 10# 5 ulduz👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Səviyyənin sonuna çatanda qəzaya davam edir
PiS deYiL🤘👍🇦🇿
Lep's World 2 არკადული fgwz
Yaxşi di
əllaa
Lep's World 2 Žaid. automat. emjg
daha yaxşı ola bilər.......
yaxşıdı
Çoooxx super oyundu ❤❤👍👍👍👍👍👍
Problemsiz 6-3 səviyyəyə çatdım amma 6-4 səviyyəsini keçmək çox çətindir 27%-ə başqa necə tullanacağımı bilmirəm. Mən həmişə lavaya düşürəm.
bu oyunu sevirəm
Cox gözəl öje 8ci dəfə oynayıram
Yaxsi
çox pis oyun həmişə buferləri oynaya bilmir və link qıcıqlandırır ən pis oyun narahat edir heç qane etmir, çox darıxdırıcı oyun proqramı çox təkmilləşdirməlidir
GUZELE BENZİYOR
bu oyun yaxşıdır amma bir gün səviyyəli oynamasam problem var geri qayıdırdım 2-6 dünyasında idim və gələndə 2-1 idi əgər oyun qurucuları görürsə həqiqətən böyük problemdir mənim rewie ona görə də lütfən onu düzəldin
Gözəl oyundur, mən bunu çox bəyənirəm
Yaxşı oyun 😉😉
Bəzi oyunlar digərlərindən daha yaxşıdır.
əla
Mən ona 5 ulduz verərdim, amma fırlanan təkər məni əldə etməyə çalışdığım şeydən aldatdığına görə. Sanki mənim hər hərəkətimi bilir və bundan əsəbiləşirəm.
Google İstifadəcisi çox şişirdir eee ay bele ay hele gözəldi hec belede helede gözəl oyun deyil ehh
Bir neçə dəfə çökdü
Cox gozel bir oyundu men sevdim hetta 🌟🌟🌟🌟🌟verirem
Mr Meat: Horror Escape Room Arkadne igre cicq
Mən bu oyunu çox sevirəm! Onun bir qədər çətin və çox çətin səviyyələri var, lakin yenə də əla oyundur! Bu oyun çox asılılıq yaradır! Vaxt keçmək üçün yaxşı oyun! Bütün səviyyələri bitirdiyimə inana bilmirəm! Mən yeni səviyyələri gözləyirəm, zəhmət olmasa yeni səviyyələr əlavə edin! Zəhmət olmasa yeni səviyyələr üçün yeni yeniləmə edin!
onun yaxşı oyunu. lakin bəzən işə yaramır
Bu, həqiqətən yüksəkdir, lakin səviyyəni keçmək bir az çətindir
Bu Oyun yaxşıdır, lakin ona daha çox səviyyə lazımdır.😊
Möhtəşəm!!
Lep's World 2 არკადული fgwz