Post by lenbliphopulge on Feb 8, 2022 8:23:44 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Дама ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Дама IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор на кодове монети ▞▞▞
▞▞▞ Дама 2022 version ▞▞▞
Обичах тази игра, преди да актуализирам, сега има твърде много реклами... така че сега я деинсталирайте... не можах да играя играта си без да се изскачат реклами... о, добре беше, докато продължи... следващата игра... съжалявам
Най-добрата игра на пулове с много трудни режими. Но един от най-големите проблеми, който ме побърква, е опцията за равенство, когато ще спечелиш. Няма опция за изключване на отмяната.И не можем да го играем онлайн с играчи и приятели във фейсбук. И още няколко проблема. Всички други играят е много добре.
Изключително важно е да се отбележи, че тази игра не може да бъде обвинена погрешно. Всичко е предградие. Радвам се на тази хубава игра. ГАНА
Страхотен
тази игра е толкова добра игра. но едно, което граничи с мен е, че те фалшифицират, за да премахнат, за да премахнат опонента си. но има решение за него, просто го премахнете😎
никъде не толкова добър като Windows 7.няма начин да предложи равенство.само компютър срещу вас.
Предубеден е. Не мога да намеря бутона за непреминаване. Не искам принудителни скокове.
Страхотна игра, страхотни листчета 😏 прост интерфейс. това, което би направило играта по-добра, би било добавянето на геймплей „загуба за победа“.
Това е добро приложение, въпреки че няма поддръжка за мултиплейър или дори за 2-ма играчи... какъв срам😣
Това е добре и лесно за игра
Добре е, но AI има тенденция да движи своя поп напред-назад, когато не може да направи изгоден ход. дребнав.
Толкова добре за игра, но графиката трябва да се надгради 🤦
Farming Simulator 16 سیمولیشن aqvr
Това е добра игра, просто изберете собствената си страна в Замбия, така че я няма, но е почти същата за всички африкански страни.
Ако е възможно да се играе добре онлайн, опцията не е лесна за намиране. Това трябва да бъде основната характеристика, да го поставете видимо. Ако не е онлайн, значи е безполезно
Ще спре игрите като равен, дори ако имате 3 към 1 останали в играта и ще спечелите.
Обичам тази игра, тя е най-добрият пул за всички времена и е безплатна, без реклами.
Забавна игра, победи първите 4 нива за около 25 минути, но момчето има разлика в уменията между Hard и Advanced. Прекарах последния час в опити за победа в напреднали и все още не успях. Въпреки че харесвам забавно предизвикателство и се приближих доста, така че ще продължа да опитвам.
Актуализирането на тази игра я влоши. Има равенство, или печелите, или губите, не теглите. Старата версия на 2018 г. беше най-добрата.
Dama Da tavolo mviw
изтеглих това, за да опиташ да победиш друга симулация на пулове на експертна трудност, но първо изисква победа срещу предишните нива. нямам толкова време за губене.
Това глупаво приложение няма да ми позволи да скоча, когато искам. Имам тактика, в която спирам противоположния отбор в средата на играта, като не движа задните си фигури.
Тази игра е забавна, помага ми да мисля, да се съсредоточа и да победя други играчи. Аз съм най-добрият в семейството
ИГРАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПО-ФАНТАСТИЧНА, АКО МОЖЕ ДА БЪДЕ РЕШЕН СЛЕДНИЯТ ПРОБЛЕМ Възможност за запазване на предишни изиграни игри според видовете отвори в съответната папка.
тази игра е много забавна и вие научавате тази игра
Е, това е гадно, изтеглих това, но когато избрах Америка тогава, натиснете бутона за продължаване, той просто затъмнява екрана, моля, поправете това. Дори не можах да видя парчетата, можех да се насладя.
Реклами и реклами и още реклами. Спри с всички реклами
Checkers Board ntya
Еымфпффайпфлчосопвточичмивтыолфыпряоо🐝🦋🐝🦐🍁🍁🐝🍀🦀🍀🦀🍀🐜🐜🦑🐜🌲☘️☘️🦋🐎🦊🐎🐆🐎🐮🐴🐱🐱🍐🍎🥥🍎🥝🗻🏝️🏡🏝️🗻🌋🏔️⛰️🎍🎊🎀🎑🎀🏡🏜️. 🏞️🏜️🏠🌌🎠🚄🚈🚝🚍🕌🌁⛲🌁⛲⛪⛪🕍🕍🏰🕌🏫🗽🕌⛲🌇🌁🌅🌁⛲🕌🌅🕌🌅🌁⛲🌆⛲⛲⛲🕌🗼🕍🗼🕍⛲🌁🌅🌁⛪🎁 🎑🎉🎄🎃🎁🎫⛸️🎽⛸️🎽⛸️⛸️⛸️⛸️🎮🕹️🛷🥅🥋🎣🎿🎿🎣🎿🎣🎿🎣🎿🎣🎿🎣🎿🥋🎿⛸️🎿🎣🥋🏀🏏🏀⚽⚾⚾🥉🏀🏉🏑🎳🎿 ♦ ♦ ♥ ♥ ️🎲🎭🎭🎭🎴 ♥ ♥ ♥ 📯🔕📯🔕🔕🎵📢🎵📢🎛️🎻🎺🎹🎹🎸🎻🎷🎧🎵🖲️💾🖲️💾🖲️💾🖲️💾🖲️💻🖲️💻
Странно, това е храна за мозъка.
Приложение с умствени умения, стратегия, подобрение.
Хубава игра, но трябва да се направи още по-трудна
Колува твърде рано, не ви позволява да завършите дори с 2+ попове на опонента. разочароващо.
Тази игра е ужасна. Когато не е крал играчите могат да скочат назад. И не е в противоречие с много други официални правила. Провал!
Обикновено лъжа, когато става въпрос за оценка, но този път заслужава моите 3 звезди, това е забавно и страхотно, но единственият проблем е, че е твърде лесно, моля, помогнете да направите поне нещо допълнително по-сложно и трудно благодаря ви
चेकर्स बोर्ड rync
Приятно, но не мога да премина ниво напред на американски пулове. Вие или губите, или водите до равенство, дори ако сте спечелили ясно. Така че една звезда до фиксиране.