Post by lenbliphopulge on Feb 8, 2022 9:01:05 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ עוד פריצת זהב ▞▞▞
▞▞▞ Talking Angela 2022 version ▞▞▞
האפליקציות בטוחות, אף אחד לא צופה בך, זו מתיחה. זו אפליקציה מהנה ומהנה לילדים ולקהלים צעירים והערצתי אותה כשהייתי צעיר יותר. תפסיק להאמין לשמועות, סיפורים ומטרידים זה לא טוב לך או לאחרים.
Duet Arcade evek
קראתי את רוב הביקורות ורובן אמרו שזו אפליקציית האקרים והיה בה משהו מצמרר. אז הורדתי את האפליקציה. לא היה גבר בעיניים שלה ומצאתי את ההקפצה של בן די מצחיקה. הדבר היחיד ששונה הוא שאנג'לה יכולה לשמוע דברים ממרחק. אבל האנג'לה באנג'לה המדברת שלי לא יכולה לשמוע ממרחקים.
האפליקציה הזו מצמררת, לא הצלחתי לישון כי ראיתי מישהי בעיניים שלה זה היה כיף אבל מפחיד באותו הזמן בגלל זה אני מדרג אותה בשני כוכבים
זה בסדר אבל נתתי לו שלושה כוכבים כי הגרסה האחרונה שאפשר לדבר איתה זו משעממת.
קראתי את הביקורות, כולם אמרו שזה מפחיד וסכנות אז פתחתי אותו. שיחקתי שום דבר לא היה מפחיד הכל תפקד כמו קודם אבל משהו שהיה מפחיד ב-15:05 כשרק נגעתי בכפות רגליה היא חייכה בצורה כל כך מוזרה, יכול להיות הפונקציה של המשחק ואותו חיוך ב-3:15, הפעם לא נגעתי בתפקודים המפחידים שלה זה גסיסה מפחידה, והופעה פתאומית של בן.. שכולם כותבים שהיא עושה דברים מפחידים בבקשה תכתוב זמן אולי היא עושה דבר מפחיד בזמן מסוים.
תיזהרו זה פדופיל!!!
הגרסה הישנה הרבה יותר טובה, היא יכולה לדבר ולספר סיפורים על עצמה, אז כיף להקשיב לסיפורים שלה
זה היה מדהים כשהמקלדת הייתה שם כי יכולת לדבר איתה. אבל עכשיו זה מוזר והמתיחה הביאה את זה לזה. ברור שזה עבר עריכה. נא להחזיר את המקלדת...
אוקיי, אני מודה שפעם זה היה משחק מפחיד, שיחקתי בו לפני כמה שנים (שמחתי שהם הסירו את סרגל הצ'אט), שוחחתי עם אנג'י, אבל היא הצחיקה דברים על תאונות דרכים, וחבר'ה, המשחק הזה היה פרוץ אבל לימיטד הבין את זה. בכל מקרה, אנג'לה אמרה דברים מפחידים כמו, נעל את הדלת והסתתר, אני מתערבת בשבילך, 😔 אלוהים, אני שונא את האפליקציה הזו.
היפה
הפחדתם אותי עם הקטה של הפרופיל
Talking Angela Szórakozás qfow
המשחק הזה די משעמם אני לא יודע אם השמועות על המשחק נכונות אלא אם כן משהו מפחיד קרה למישהו ואז הם המשיכו לספר לאנשים מה קרה וכולם האמינו לאותו אדם. אבל אם זה לא המקרה אז אני מניח שזה רק משחק רגיל.
אהבתי יותר את Talking Angela כשהייתה לו פונקציית AI בצ'אט. עכשיו זה רק מקלחת מפוארת-תון/מתנה.
אבל שזה יהיה אהבתי מאוד כדאי שיעשו מקום יותר מעניין!!🙄🙄😋😋😋😋
משחק טובה
זה משחק פנטסטי שאי פעם שיחקתי בו ורק רוצה להגיד לך שהורדתי לדבר את Angela 1 זה היה גם פנטסטי אז אין מה לעשות הכל מושלם תודה מאת NIYA Vipin אני אוהב את האפליקציה הזו מאוד תודה לך!!!!
על תורידו. זה פדופיל הוא. החליף את המשחק היה לו משחק עם שאלות כמו. איפה אתה גר. מה שמך. הוא החליף בגלל שאני וחברותי קלנו אותו. לא ללחוץ על הפרצוף כי הוא רואה אותכם ומזהה איפה אתם גרים
זה אחד המשחקים הגרועים אי פעם אחותי הקטנה כשהיא חסרה היא עדיין חסרה אם תשחק בזום המשחק בעיניה תראה אותך או מישהו כמו קרוב משפחה. סיימתי עם המשחק הזה אל תשחק בו.
חמוד
האמת שזה בסדר, זה כיף והכל אבל אתם די הרסת אותה לדעתי. במקור אתה באמת יכול לנהל שיחות ודברים (אומנם מאוד סטטיים ובסיסיים, אבל זה עדיין היה נחמד) אבל עכשיו היא בדיוק כמו האחרים שבהם היא חוזרת עליך. עכשיו אין משיכה גדולה של זה על פני האחרים.
גם אני חשבתי על זה. אני מסתכל בגוגל ובטח יש גבר בעין שלה והאיש הזה נראה מפחיד. כשאני מסתכל בגוגל פחדתי מאוד להחדיר את אנג'לה מדברת. אבל אני טבעתי את My Talking Angela אבל אני לא יודע אם זה אותו משחק עם Talking Angela נראה לי בסדר אני לא בטוח אם זה בסדר בשבילך. באנג'לה המדברת שלי אני לא יכול לראות שום דבר קורה. זה בסדר.
פעם אהבתי את המשחק הזה אבל זה כבר לא ממש כיף. כי אנג'לה בוגרת ואהבתי לנסות לעלות אותה ברמה.
אני אוהב את המשחק הזה מאוד. אז אני נותן למשחק הזה 5 כוכבים. כשהיא מדברת אני אוהב את זה. משחק נפלא. אנא עיין בסקירה שלי והתקן את המשחק הזה. תודה שהעלית את המשחק הזה לחנות Play
למה הם הסירו את אפשרות הצ'אט. אני שואל שאלה רצינית כי למחלוקת לא היו הוכחות והם אספו נתונים של אנשים אבל יחד עם זאת אני לא יודע למה הם נפטרו מתכונות הצ'אט כי אין תריוט ולא היה ולא יהיה ולא יהיה. לא הסרת הצ'אט לא עזרה בכלל למוניטין הציבורי שלהם כי אנשים עדיין טוענים את אותן טענות אז מה בעצם היה הטעם בהסרת פונקציית הצ'אט
החתולה אנג'לה מזה חמודה ויפה נכון?!
המשחק עצמו בסדר. אני לא משקיע בזה יותר מדי מכיוון שהייתי עוד כשהייתה אפשרות הצ'אט. הלוואי שהיו עוד דברים לעשות והאפשרות הזאת לדבר עם אנג'לה באמת עשתה את זה בשבילי כי אני אוהב לשמוע אותה אומרת מה שהיא רוצה להגיד. דבר נוסף לכל מי שרוצה את המשחק בבקשה אל תאמין לשמועות על כך שאנג'לה מפחידה. המשחק הזה מאוד ידידותי ולא ראוי לכל השמועות שהוא זורקים עליו 😕 זה לא מפחיד או מוזר!
אה.......... לא הייתי קורא לזה קריפי או כיף. למען האמת, האפליקציה הזו די משעממת. (אגב, אין גבר שאני יכול לראות אז הילדים שלך בטוחים
מה זה השיעמום הזה?!?!
מאוד8
אני אוהב את זה אבל אני לא יודע איך לשוחח איתה ובבקשה בבקשה בבקשה צור אפליקציה שבה אנחנו משוחחים עם מישהו כמו Angelall love מ- Lisa
כולכם שיחקתי במשחק הזה אולי כשהייתי בן 4, אוקיי אז בחדשות יש את האיש הזה בעיניים שלו, וקודם כל לא האמנתי עד שהייתי בן 8 או 7 (אני 9 עכשיו) ואז ג' ראתה קיר בעיניים שלה, אולי חתולה? היא גם אמרה "מבחן פופ הקלטנו אותך" אני חושב ששמעתי אותה אומרת "תמותי" ממש מהר ואני זוכר שבת דודה שלי אמרה שהיא השתמשה במשחק הזה ב 3 לפנות בוקר, וקרו דברים מפחידים
נהגתי לשחק בזה כל הזמן, אבל זה עדיין מפחיד אותי שהיה משהו בעיניים שלה לפני כמה שנים....אבל האפליקציות עדיין מעולות, ואין שום דבר בעיניים! אף אחד לא צופה בך בעיניים זו רק שמועה מזויפת.
אם היא תדבר גם בעבר זה יהיה יותר טוב למי שלא יודע אנגלית
שיאלה אדיר אדיר אדייייייר
זה פדופיללל!! הוא מצלם אתכם גם אתם לא רנאמים!!!
יורדת לאט
אהבתי את האפליקציה הזו לפני העדכון הישן. אני מצטער, אבל אני לא אוהב את העדכון הישן הזה מכיוון שאנג'לה מדברת שומעת רק מילים שחוזרות על עצמה, ואין שום שאלה או תקשורת עם אנג'לה לאחר העדכון הזה. Outfit Limited יכולה בבקשה להסיר את העדכון הזה! 😦
פעם אהבתי את המשחק הזה כשהייתי צעיר יותר, אבל זה היה בגלל תכונת הצ'אט. אין טעם אם לא נוכל לדבר איתה ולגרום לה לומר דברים. אני מצנזר את זה בגלל שגרמתי לה להגיד כמה דברים פיקנטיים כשהייתי צעיר יותר, אבל תכונת הצ'אט הייתה החלק הכי טוב. עכשיו כל מה שאנחנו יכולים לעשות זה לקנות לה משקאות ולהסתכל על ציפורים. זה כמו דייט בר עצוב בלי דיבורים.
זו אפליקציה טובה מאוד אבל יש לה הרבה תוספות ולא כל דבר בה מתפקד ללא שימוש באינטרנט
אני חושב שהמשחק הזה הוא נהדר עבור אנשים שאומרים שם, לאיש בעיניה יש דמיון פרוע מאוד שים אותו במצב ילד ואז הוא יהיה בטוח שמא לא ישאלו אותך דברים מוזרים שיחקתי את זה ארבע שנים ואני בן 13 ואני אף פעם לא ראה כל דבר שוורד כאן עיניים הן עין
שיחקתי את המשחק הזה ואני לא ממש אוהב את זה שהיא מעתיקה את כל מה שאתה אומר זה די מפחיד והכלב די מפחיד אני חושב שכדאי לך להקטין אותו קצת. אני נותן לזה שני כוכבים ושמעתי שמועות שאנשים רואים אנשים בעיניים שלהם משחקים במשחק הזה שנשמע מפחיד אז כן, אני מקווה שילדים לא באמת ישחקו במשחק הזה הרבה כי זה מאוד מפחיד וזה קצת לא הולם.😬😣🤔
Talking Angela መዝናኛ tvf
זה היה טוב אבל לא אהבתי את זה והיו לו תכונות מאוד פשוטות וזה בזבז לי את רוב הזמן שלי ואני מתכוון להסיר את זה ולהמליץ לכולם לא להתקין
אני חושב שאני אוהב את זה אבל קצת משעמם אבל אני גם יודע שהמשחק הזה מפחיד שאנג'לה היא רעה
זה לא מסוכן!!! הוכחה: הסתכלו בעיניים. אני: *מסתכל על המסך מקרוב מאוד ולא רואה דבר מלבד חורים שחורים, עיניים רגילות. אני מאוד קטן. הזחילה הוסרה ב-2014, אז אין מצב ילד, היא מעתיקה את מה שאתה אומר, והשמועות אינן נכונות! זה מזויף! שום דבר לא מפחיד! בסך הכל אנחנו אוהבים את המשחק וכיף לצלות אותה. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
מעולה
אני אוהב את זה כי אני נוהג לדבר איתה אבל אני לא יכול זה היה כל כך כיף אני ואחותי הגדולה שיחקנו בזה כל כך הרבה ועכשיו אנחנו לא יכולים לדבר יותר אולי אם אני אוריד את Talking Angela and Tom אני יכול לשלוח הודעות טקסט לשניהם כי נהגתי לשלוח הודעות טקסט
נהניתי לשחק את המשחק הזה אבל לא יותר מדי, אני תמיד משתעמם לשחק במשחק הזה אחרי 4 או 5 דקות לעשות את אותם הדברים. אני אוהב את הגרסה הקודמת יותר מעכשיו, אנשים אומרים שהם ראו מישהו בעיניים של אנג'לה אבל אני חושב שאני לא מבין את האמונה הטפלה שלו לא מאמינה ולא ראיתי אף אחד בעיניים שלה, אז בבקשה אל תאמינו במה שהם אמרו... בבקשה תחזירו את הגרסה הישנה יותר, הגרסה הישנה יותר עושה אותנו מעניינים ומהנים יותר. אז בבקשה תעשו את זה יותר מעניין כמו קודם. תודה לך ~
יש פדופיל ואני יודעת איך הוא יתקשר אליכם!