Post by lenbliphopulge on Feb 8, 2022 8:45:31 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Play Together ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Play Together IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много драгуља ▞▞▞
▞▞▞ Play Together 2022 version ▞▞▞
Волим ову игру. Ја овде трошим много новца. Након новог ажурирања, не могу да посетим свој дом нити да се придружим пријатељима. Прошло је најмање 2 дана. Такође неки предлози, уклоните ограничење за ставке у дому. Потрошио бих више стварног новца ако бих могао више да уложим у свој дом. И за љубав Божију, вратите задња врата у дом. Људи већ користе столицу у зиду да изађу напоље. Олакшајте, молим и хвала.
Не могу чак ни да играм због лошег сервера, ред чекања је рекао да је преостао 1 сат, али то значи да морате да отварате апликацију 1 сат безбројно, ако је искључите и вратите се након 1 сата, ресетује ред, и то је фрустрирајуће као пакао. Сада ћу само оставити оцену и избрисати игру
У овој игри има много тога да се допадне и мислим да ажурирања чине игру бољом. Такође ми се свиђа што се можете играти са својим пријатељима. Али мислим да су цене превисоке и мислим да би требало додати приступачније цене за игру.
Заиста волим ову игру. Ово је једина игра коју сам задржао дуго времена. Можете да играте много мини игрица, ово је као игра све у једном
И даље има много проблема као што су: не могу да уђем у игру сваких неколико дана и даје ми грешку „изгубљена веза“ и без обзира на то како покушам, и даље стоји на 76% прве странице и поново даје ову грешку. И тема "златних полуга". Зашто користити прави новац у игри? БТ21 ствари се морају купити правим новцем и то је смешно! Граница пријатеља је само 100 људи и веома је ниска! А понекад игра има грешку и заглави се и доведе до губитка или губитка новца у игри!
присилно затворите док покушавате да се пријавите, то није мој проблем са мрежом јер друге игре раде исправно. плс фик.
осим што је чишћење и одржавање апликације константно, мени се ова игра прилично свиђа и играо сам је неко време, волим што сам створио пријатеље у овој апликацији и ја и моја другарица играмо ову игру заједно када смо не можемо да се видимо лепо је и волим то што можеш да уђеш у туђе куће и играш игрице са људима у различитим земљама, то је само одржавање, можда ћу једном кад се чишћење среди даћу још звездица
Ово је једна од најлепших игара које сам играо, али имам један проблем а то је што не могу да уђем у камповање
Игрица је одлицна ниста не фали али мозете да мало смањите све сто је скупо.Позз од петре▪〰▪
Одлична игра осим недавне грешке која не дозвољава гомилу нас да одемо у родни град што је супер фрустрирајуће
Свиђа ми се ова игра, ова игра је тако срећна за мене. Говорим да бих био срећан (упознао сам нове пријатеље и најбоље пријатеље и забавну игру за мини игрице у ПЛАИ-у. Дођи у моју кућну забаву за многе људе и слатке кућне љубимце и дивну кућу коју купујем за игре и новац за радњу и лепе хаљине и цоол аутомобиле и авантуре Волим авантуре и путника за све мојим најбољим пријатељима Хвала вам на свему😘😘😊😊😊😍😍♥♥
Некада сам волео ову игру, али сада се увек смрзава и веома се не може играти већину времена екран се тресе и искључује апликацију
Ова игра се изнова и изнова сече, поправите је, поправите је
Стално добија убдејдове мени нервира😡😡😡😡
Ово је јако добра игра и волим је.. Али немојте је правити толико мб. Има скоро 1 ГБ.. Али ја много волим ову игру. Па дајем му 5 звездица..
Игра је веома кул, свиђа ми се
Игра је забавна. Али систем оглашавања често греши. Онда би требало да почнемо изнова и изнова... Понекад нема знака за затварање Понекад се само прикаже празан екран. Требало би да принудно зауставимо и поново отворимо апликације. Али не можете добити двоструку награду за ово. Такво губљење времена чекања огласи на крају добили ништа! Тако досадно са овим!!
Заиста волим ову игру. Имам само једну ствар да питам. Можете ли, молим вас, додати екстра велике подове у продавници намештаја како бисмо могли да их користимо за изградњу вишеспратнице? Теписи су премали и требало би нам пуно тепиха да завршимо један спрат. Тако да би било сјајно да имамо велике подове за куповину у продавници намештаја. Хвала вам
Ова игра је невероватна и прошли проблеми су сада нестали, али једина ствар је да већину ствари у игри морамо да платимо правим новцем. Не можемо уживати у неким стварима када ова игра постаје плаћена за играње
Ова игра је као вау, свидела ми се када сам имао 3 године, али сада је невероватно сјајно што заправо можете да тренирате и излежите кућне љубимце, хвала на креатору игре :3
Ово је добра апликација, али након ажурирања апликације, апликација каже да желим поново да ажурирам Када одем у плаисторе, каже да је већ ажурирана, тако да сам имао идеју, можемо да деинсталирамо ову апликацију и можемо поново да инсталирамо, али имао сам мало страх, шта ако ће дијамант или готовина нестати које сам сачувао у плаитогетхер Молимо проверите апликацију
Ова игра је занимљива, заиста јесте.. само што је предмет прескуп и тешко је зарадити новац када је награда за обављање било ког задатка само 10-30 новчића.. па могли бисмо да купимо новчиће и дијаманте, али ја сам Ја сам само шворц који не жели да купи нешто, то је одлична игра, барем бих могао да упознам своје пријатеље током карантина
Много мрзим ову игру!! Не 1, кућним љубимцима треба доста времена да нам дају жељу/потражу бр. 2 про штап је лажан све време пецам са професионалним штапом Ја само добијам "уобичајени" рибљи отпад од звезда бр 3 постоји нешто под називом "ПоП кУиЗ" И није успело јер не разумем шта да радим?!?!? После тога нисам могао да пецам, нисам могао да возим ауто и не видим какву жељу/трагу ја и мој љубимац желе све што сам могао да урадим је да се само крећем и не радим ништа, траје 1 дан што игру чини досаднијом и лоше. Најгора игра икада🙄
Зашто игра јако касни након божићног ажурирања, а ни ја не могу правилно да се крећем у игри
Хахаха, добро, али поправи ову игру плс. Када играм ову игру зашто је учитавање дуго, хвала
Ова игра би могла бити стварно добра! Ево зашто нисам дао 5 звездица. Имао сам да је више кућних љубимаца нестало, изглед моје куће је избрисан јер функција нацрта није радила, а скоро сваки други оглас има поруку о грешци и не даје награду. Такође, купио сам ексклузивну ствар само да би је они вратили као ексклузивну ствар пар месеци касније, што сматрам да умањује вредност. Подршка је веома спора и некохерентна, не може да помогне када сам имао проблем са куповином.
Ова апликација је невероватна, али има неких чудних грешака!! Можете ли то да поправите? Молимо вас. Хвала вам, играјте заједно, не одлажете ово до 10 година! Даћу му 3 звездице за одржавање и грешке
Ова игра је најбоља! Али проблем је што касни што игра касни па сам покушао да ухватим рибу, али је била тако заостала као да ти ниси најбоља игра икада и најгора и такође стално говори „нема везе“ на наслову и серверу!😡! 😡😡
Play Together Priložnostne jqh
Веома добра игра и додај и зооо и на све начине покушавам да добијем кита сперматозоида покушавам да добијем много дана али ипак нисам добио ниједног кита сперматозоида
не свиђа ми се кад уђем испишем неку поруку и кад кликнемо дугме ок кресујесе
Ово је најбоја игрица икада
Предобра игрица свима препоручујем
Играјте заједно тим ...све је у реду док не покушам да се пријавим ....игре се учитавају и одједном се враћам на почетну страницу телефона Покушао сам неколико пута да се пријавим изнова и изнова али иста акција....можете ли то да поправите .. .Тако сам узбуђен што играм ову игру ... поправите то
Ова игрица је пун погодак 👌
Кул, то је као зепето, али ово је више као 😇😍😍❤ али нема бесплатне одеће, тако је тешко, али можеш да нађеш посао да си тако добар, дајем му 2 звездице ⭐⭐
Најгора игра икада због лажних проблема са мрежом блудди хелллллллллллллллл Од 1 сата покушавам да се пријавим, али ништа се није десило чак ни моја мрежа је брза и ради добро
Real Gangster Crime Екшън tezl
Play Together Vabaajamängud nfos
Првих неколико месеци, то је невероватна игра, хватате рибу, зарађујете новац да промените аватар, промените кућу и МНОГО више ствари. Међутим, након неког времена, више нема сврхе играти игру јер нема више шта да се каже да се заиста ради. Такође имам грешку када покушам да одем кући, пише да су улице пуне, кварови и даје ми као 20 малих екрана у једном, а када нестане, ја сам унутар зида, тако да могу не излази.
Здраво Хаегин, дошао сам овде и испричао сам ситуацију о догађају копања.. ту је играч који користи варалицу и покушава да копа аутоматски у само 1 лопату и телепортује се на друго место без ходања.. он или она лако добијају кутију за креирање и велике драгуље и сви играчи су били љути због тога, молим вас да обратите озбиљну пажњу на ове варалице.. ако не радите неку врсту варалице, никада нећу играти ову игру и користити новац за куповину јер све је ништа због варалица.. хвала вам ..
Баш је забавно! Слично Роблок-у, има игрице које можете да играте, али у Плаитогетхер-у можете пецати, склапати пријатељства, ићи на камповање, куповати, ићи у школу или се возити аутобусом. Такође можете бринути о кућном љубимцу и имати кућу. Можете ухватити ракове, лигње или ракове. По мом мишљењу, ова игра је тако добра!😄 Уреди: стварно?! Тражи ажурирање као и увек, али онда морам да избришем 6 апликација да бих то урадио?? Радије бих избрисао Играј заједно, хвала🙁
Супер игрица!!!!
Отворим апликацију и она се руши. Пријавим се и игра се учита око 80% и онда пада. Деинсталирао сам, поново инсталирао итд. Чини се да не могу да га натерам да ради како треба.
Предобра је игрица
Молим вас, не као да додате функцију уклањања огласа, онда све огласе није потребно филтрирати или проверавати. Скоро сваки оглас се не може затворити како треба или је заустављен без разлога. Као да не могу да гледам огласе и не могу ништа да зарадим, то ме нервира. идк ћете видети овај коментар и пријавити свом тиму за одржавање или не, али знам да ово заиста умањује искуство игре. Надам се да ћете ВИДЕТИ овај коментар и РЕШИТИ овај проклети проблем са квалитетом
Play Together Alkalmi pvx
У реду је, али једноставно не налазим као што су добра мода, кућа и украси. Само желим да то поправиш како бих могао да уживам у некомпатибилној игрици. Хвала вам.
Добра је игра и уживам да је играм, али понекад се једноставно сруши без разлога.
Свиђа ми се ова игра и прилично је добра, али мој једини проблем је када играм мини игрице никада нисам победио ни у једној игри због људи који ми блокирају пут, увек се заглавим и неки људи неће ни да се помере, а ја Предлажем вам да знате да када играте мини игрице људи могу да прођу кроз некога тако да нико не може да заглави или да се блокира од стране људи...
Купио сам кревет кревет је 4500 пара и затворио сам ову игру и после неког времена сам отворио ову игру и мој кревет није био у мом складишту и мој новац је био 4500 новца је нестало и исто се десило и са мном када сам купио бензин пећ. Молим те поправи ово и врати ми новац.
Много ми се свиђа ова игра, али неке грешке имају неке проблеме, поправите је, али ипак је то веома радосна игра и ствари су веома скупе, молим вас учините је јефтинијом 😊