Post by lenbliphopulge on Feb 8, 2022 8:42:23 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack primogems ▞▞▞
▞▞▞ Carrom Pool: Disc Game 2022 version ▞▞▞
Μείωσαν τα δωρεάν νομίσματα ανταμοιβής αφού παραπονέθηκαν ότι πήρε λιγότερα. Πριν από αυτό 4 & 6 χιλιάδες. Τώρα 2k & 3k..Επίσης προκάλεσαν κάποιο ηλίθιο κουτί τυχερών, το οποίο είναι εντελώς ξεσκισμένο!!. Έχασα τα 400 διαμάντια μου για να συνεχίσω. Ο Φρίκκιν.
Πολύ κακό παιχνίδι, κολλάει ξανά και ξανά
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον και πολύ εύκολο.......Μου άρεσε
Παίξτε το παιχνίδι κάθε 2 φορές από τη στιγμή που έρχεται η διαφήμισή σας και μετά να σταματήσετε το παιχνίδι γιατί,,,,,,
Είναι πολύ καλό παιχνίδι αλλά οι διαφημίσεις είναι πολύ ενοχλητικές
Τέλειο!!!!!!!!
Η διαφήμιση βασανίζεται παίζοντας αυτό το παιχνίδι
Carrom Pool: Disc Game Spordimängud ucv
Η βαθμολογία θα είναι υψηλή μόλις λύσετε το πρόβλημά μου. Υπάρχουν πολλοί χάκερ σε αυτό το παιχνίδι επειδή εμείς οι κανονικοί παίκτες χάνουμε νομίσματα. Λύσε αυτό πρώτα
Πολύ καλό παιχνίδι, μου αρέσει επίσης..Αλλά όλες οι διαφημίσεις είναι εκνευριστικές..
Καλό!
Μετά την ενημέρωση, η εφαρμογή δεν λειτουργεί σωστά..Επίσης σε πολλές διαφημίσεις που είναι ασυνήθιστες πάρα πολύ ενοχλητικές
Αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό... Μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία του καρόμ στο σπίτι... Εδώ είναι πολλά δώρα για εσάς επίσης... Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι...
Είναι ένα πολύ χειρότερο παιχνίδι😝😝😝 Δεν μπορώ να παίξω καλά. Αυτό το παιχνίδι κάνει πολύ καλό σε μερικούς παίκτες 😡😡😠. Στην πραγματικότητα αυτό είναι ένα παιχνίδι σκουπιδιών 😠 έτσι δεν μπορώ να δώσω 5 αστέρια και να δώσω 1 αστέρι. αν και 1 αστέρι είναι σημαντικό για την υποβολή των σχολίων, δίνω 1 αστέρι διαφορετικά δεν θα έδινα 😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝 😡😡😡😡😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😠😠😠😠😠😠😠😠😠 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝
Σήμερα στην επάνω πλευρά του ταμπλό carrom, πολλοί προσθέτουν χρόνο παιχνιδιού που έρχεται, προσθέτουν προσεχώς και διαγράφω αυτό το παιχνίδι
Τώρα τις μέρες κρέμεται τις περισσότερες φορές. Παρακαλώ λύστε το. Σας ευχαριστούμε 🙏 Ορισμένες προσθήκες δεν παραλείπουν επιλύουν αυτό το πρόβλημα..
Οι χάκερ καταστρέφουν τη διασκέδαση όπως πάντα. Όταν βλέπετε μια ινδική σημαία σε έναν λογαριασμό επισκέπτη, απλώς αφήστε το παιχνίδι.
Ωραίο παιχνίδι και είναι ενδιαφέρον, αλλά το πρόβλημα δικτύου είναι περισσότερο να το διορθώσετε. Σας ευχαριστώ,
καλό παιχνίδι το απολαμβάνω
Λοιπόν ψυχαγωγικό παιχνίδι... Αλλά ενδιάμεσα σε κάθε αγώνα οι διαφημίσεις πρέπει να εκνευρίζονται
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά θα πρέπει να μειώσουν τον αριθμό των διαφημίσεων. & Προσθέστε επίσης κάποιο εφέ 3D για ειδική λήψη.
πολλά από το πρόσθετο, μερικές φορές κόλλησε αυτό το παιχνίδι και σφάλματα
Το παιχνίδι ήταν φανταστικό, αλλά υπήρχαν lounge της Λαχόρη και αρένα καράτσι. τώρα το άλλαξε σε dehli και munbai. Αυτό δεν είναι τόσο δίκαιο να βλάψει χιλιάδες παίκτες από το Πακιστάν. θα απεγκαταστήσουμε εάν δεν αναφερθούν ξανά αυτά τα ονόματα...
Πολύ καλό παιχνίδι 🎮👏 Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι ...... Αλλά ενοχλητικό προσθέτει ..
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά παίζονται πολλές διαφημίσεις 🙄😠😡😡 Διορθώστε αυτό το πρόβλημα 🤨
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά το κύριο πρόβλημα είναι ότι η μπαταρία του κινητού καταναλώνει πολύ,
Πραγματικά πολύ καλό, κάντε λήψη όλων και περάστε το χρόνο
Έπαιξα Σήμερα άνοιξα ήρθε η σύνδεση σταμάτησε επανασυνδεόμαστε και ερχόμαστε παρακαλώ δοκιμάστε ξανά και κλείνω και άνοιξα ξανά ήρθε δοκιμάστε ξανά και χρησιμοποιώ το YouTube λειτουργεί δεν ήξερα τι συμβαίνει και περιμένετε λίγα λεπτά και ανοίξτε ξανά δεν ήρθε παρακαλώ δώστε μου μια λύση
Carrom Pool: Disc Game Spordimängud ucv
αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που δουλεύει καλά, είμαι εντυπωσιασμένος τον ευχαριστώ
πολύ ωραίο 👍 στούντιο παιχνιδιών αλλά εδώ έρχονται μόνο επισκέπτες στο παιχνίδι μου 🎯
Toca Life World: Build stories શૈક્ષણિક lhxw
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά υπάρχουν πολλοί παίκτες που χρησιμοποιούν τροποποιημένες εκδόσεις, επίσης οι ανταμοιβές διαφημίσεων βίντεο δεν εξαργυρώνονται.
Αριθμός διαφημίσεων, αφαιρέστε τον
Carrom Pool: Disc Game Thể thao eid
καταργήστε την επιλογή συνομιλίας. Σε παρακαλώ 🙏 Αν κερδίσω σε οποιοδήποτε τραπέζι, τότε ο αρμόδιος με κακομεταχειρίζεται πολύ άσχημα. αλλάξτε αυτήν την ενημέρωση. 🙏🙏🙏😭😭😭😭😭
Πάρα πολλές διαφημίσεις, παρακαλώ διορθώστε αυτό το πρόβλημα. Τότε θα δώσω σίγουρα πέντε αστέρια
Το παιχνίδι δεν σου δίνει τους κανόνες παιχνιδιού. Πρέπει να χάσεις πριν προλάβεις.
Η συλλογή καθημερινών ανταμοιβών δεν λειτουργεί ακόμη και μετά την παρακολούθηση διαφημίσεων
Γενικά ωραία αλλά μερικές φορές δεν έχεις καν την ευκαιρία να αγγίξεις τον επιθετικό και χάνεις. Μου συνέβη 2 φορές συνέχεια. Πολύ άδικο.
Καλή εφαρμογή gaming... Αλλά μερικές φορές χρειάζεται υψηλή ταχύτητα internet, διαφορετικά θα χάσετε το παιχνίδι!
Έχει την καλύτερη διεπαφή χρήστη από όλες τις εφαρμογές Carrom, κάτι που έχω παρατηρήσει με τα παιχνίδια Miniclip είναι ότι έχουν πάντα την καλύτερη διεπαφή χρήστη σε σύγκριση με παρόμοιες εφαρμογές και μόνο ένα μικρό σακουλάκι με πολύτιμους λίθους χωρίς προσθήκη, κάτι που είναι υπέροχο, δεν καταλαβαίνω γιατί Θα ήθελα να δώσω σε άλλον αντίπαλο μερικά νομίσματα, τι είναι αυτό; Ευχαριστώ τον Dev
Σε αυτήν την έκδοση το πρόβλημα σύνδεσης στο Facebook με πρωταγωνίστησε από σήμερα από το απόγευμα δείχνει κενή σελίδα τι συμβαίνει και εγώ τι πρέπει να κάνω
είναι η απομίμηση του ποδοσφαίρου σταρ για το πεος πολου καλητερο ειναι το ποδοσφαιρο σταρ εξω παει 80 επιπεδο και γκαμαχχ γιαυτο 2 αστερια και πολα ειναι
Το παιχνίδι είναι αρκετά καλό, αλλά ορισμένα σφάλματα είναι διαθέσιμα όταν παίζω αυτό το παιχνίδι παιχνιδιών θα χτυπήσει νικητής δίνει το άτομο στον αντίπαλο iam χάνει τα νομίσματά μου, παρακαλώ, διορθώστε το σφάλμα, είμαι απογοητευμένος
Στην αρχή παίζει πολύ ελεύθερα.bt μετά από λίγο μειώνει σταδιακά την απόδοση του παιχνιδιού του καθώς και το πρόβλημα κολλήματος ποικίλλει πολύ..
Είναι πολύ απολαυστικό το πλήρες παιχνίδι. Αλλά στις μέρες μας εμφανίζει πολλές διαφημίσεις. Μειώστε τις διαφημίσεις, μειώνει την εμπειρία χρήστη σας.
Εάν στείλαμε αίτημα για παιχνίδι σε διαδικτυακό άτομο, υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης μαζί του.
Πακιστάν
Το παιχνίδι είναι καλό. αλλά ολοκληρώνετε με τον νέο παίκτη με τον μεγάλο παίκτη. Πώς μπορεί κανείς να παίξει έτσι. Ο νέος παίκτης δεν ξέρει το παιχνίδι. Πώς θα παίξει ο νέος παίκτης; Σκεφτείτε νέους παίκτες
Υπάρχουν φορές που επιστρέφουμε στην προηγούμενη θέση ακόμα και μετά τη νίκη του παιχνιδιού λόγω προβλήματος δικτύου. Αυτό πραγματικά είναι χάλια.
αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά το πρόβλημα είναι πάντα να έρχεται eddotice ment. Αυτό είναι πολύ εκκίνηση
Οι πιο σημαντικοί παράγοντες δεξιότητες και ΤΥΧΗ. Και γίνεσαι proo
Το παιχνίδι είναι καλό. αλλά ο διακομιστής είναι πολύ αργός. Κάποια στιγμή δείχνουν πρόβλημα δικτύου 😐. Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αλλά αν εξαπατήσει Φτηνός διακομιστής