Post by lenbliphopulge on Feb 8, 2022 8:33:08 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Do Not Fall .io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Do Not Fall .io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neomezené coiny ▞▞▞
▞▞▞ Do Not Fall .io 2022 version ▞▞▞
Tato hra je taaaak špatná nestahujte.......když jsem ji hrál, tak se mi pokazila a prohrála jsem ......má spoustu reklam a nesnáším ji, grafika je taky špatná.... Prosím opravte to a toto je napodobenina, ale tak hrozná verze podzimních chlapů
Ovládání je těžké a hra je trochu pomalá a pointa hry uh
Ze začátku je to závadné, pak už je to v pohodě. Pak můžete hrát hru.
Není to opravdu dobré, protože to má jen jednu úroveň M, jako by to bylo trochu nudné
Děkuji pěkně za tuhle hru doporučujeme
Tolik reklam, takže hodnocení 3 a jsem tak rád, že tato hra je tak zábavná😂
To je špatné, jeho ser glitching a je pro mě tak těžké se dobře pohybovat a ddddddd když chci kliknout na něco, co jsem musel stisknout dvakrát, stále to nefunguje Nenávidím tuto hru
To je hrozné. Ale tady je malá rada pro začátečníky: Pokud spadnete na dno a budete běhat kolem, uděláte obrovskou díru, do které lidé spadnou, a získáte vyšší šanci na výhru.
Muži říct že tato hra je úžasná, a velmi zábavná také doporučuji.
Tato hra je velmi zábavná. Reklamy nejsou vůbec špatné a hratelnost je zábavná s powerupy. proto jsem to ohodnotil 5 hvězdičkami.
Tato hra je nestydatým podvodem té jedné minihry Hexa-Gone od Fall Guys. Je to pomalé, roboti jsou hloupí a nedokázali tomu dát ani přitažlivý název. Pokud bych neviděl reklamu na toto hraní skutečně dobré mobilní hry (Among Us), spadlo by to do říše neznáma. Divím se, že jsem z této hry nedostal virus. Z žádného důvodu tuto hru nestahujte, skončíte tak, že budete podporovat tento druh bootlegu v obchodě s aplikacemi.
Rhis je pro prvních pár kol zábavná hra, ale stárne
Tasty Planet Forever Hành động fcx
Velmi působivé. Líbí se mi, jak jsi to udělal a je to také velmi snadné, líbí se mi, že úrovně jsou 5 HVĚZDIČEK😍😘🙃
ดูน็อตฟอล .io อาร์เคด htm
Kopíruj mezi nás boze trapne na 3 minuty zabavi
Do Not Fall .io Arcade qbgi
Líbí se mi Mezi námi v každé hře Ale kromě této hry, jak mají mezi námi červenou kůži, to je super!!
Je to špatná hra, ale udělejte si legraci, vsadíte se, že si hodně přidáte, ale pokud nemáte podzim, je to zábava, myslím, že jo a bavte se, když dostáváte špatné věci z podzimu, kluci
Do Not Fall .io Arkádové bobf
Tato hra je zábavná, ale já křičím!! Tak hlasitý, když padám
Hrejte nejlepší hry pro iOS (iPhone, iPad): Lost Horizon (77%), The Sims FreePlay (76%), Gravity Guy (76%), Does not Commute (76%), Hungry Shark Evolution
Tato hra je tak zábavná. Nikdy jsem nezažil herní lag a to jsem hrál 2 hodiny. Pokud ji nechcete stahovat, nevadí, ale je to opravdu dobrá hra. Je to dobrých 5 hvězdiček. Nemohl jsem přestat hrát tuto hru. Toto je zábavná hra. Pokud se rozzlobíte opravdu snadno, tato hra mi leze na nervy. Tato aplikace mě opravdu baví.
Po chvíli to bude nuda.
Hra je sponzorována gooddddd!!!!!
Tahle hra se pořád laguje nevím jak to zrušit kdy by to šlo tak dám nula hvězd
hra je zábavná, ale hra stále padá
Tato hra je opravdu zábavná, protože je to výzva, že se musíte snažit zůstat nad všemi věcmi z 20 hráčů a někdy prohrajete a někdy vyhrajete, je to super zábava, zkuste to, pokud chcete
Tato hra je opravdu zábavná, když se někdy nudím, je to moje hra. Je to velmi zajímavé, kamkoli projdete, kusy zmizí a přejdete do další úrovně, která má jinou barvu! Tak tuhle hru opravdu MILUJU!
Tato hra je tak zábavná!! Žádné reklamy můžete také hrát offline a mít mezi námi kůži děkuji za vytvoření této hry Godbless.
To je naprosto strašné...... ÚŽASNÉ!!! Obvyklé io hry jsou ty nejodvážnější věci, jaké kdy byly na této zemi vyrobeny (pokud vůbec jsou lol), ale toto je ve zcela novém měřítku! Myšlenka je epická, hratelnost je skvělá a mnohem víc. Děkuju!!!
tato hra je příliš snadná, použil jsem ji na uběhnutí času
Jsou to roboti, můžete hrát offline a postavy jsou strašidelné a jeho vytržení z pádu chlapů ani nefunguje správně, náhodně se zhroutí, pravděpodobně vytvořeno za pět minut jako každá io hra, jen abyste získali levný dolar. nechápu tuhle věc
Assassin Commandos 2 -The Legend of Assassin Enemies occupy your land, they do their camp and trouble in your country. You are the assassin commandos.
dobrá
Takovej vytrhněte pád chlapi. Tfuj. najdi si svoje nápady idioti!!!
Tato hra je opravdu dobrá, ale neměla by mít na ikoně hloupou hru s olihněmi, protože pokud děti chtějí mít hru a zeptají se svých rodičů, řeknou jí ne, protože si myslí, že jde o hry s olihněmi, tak si pořiďte novou a měj vlastní mysl místo kopírování squid her😾😾😬😬a nemůžeš ani používat boostery!!!!😠😠
Líbí se mi jeho zábava a JE TO TAK PŘÍLIŠOOOOOOOOOOOOOOOOOO SNADNÉ!!! Poprvé jsem teď třikrát vyhrál každou hru, kterou jsem hrál, ale pořád je to dobré, proto jsem jí dal jen 4 hvězdičky, tak goodbyyyyyyyyyyyyeeeeeeeee!!!!! A šťastné opakování!
Chci tančit, mluvit, ale je to tak laggy a příliš mnoho přidává, pls le opravte to a nemůžu někoho přetáhnout
Dobrá aplikace. po chvíli nudí. id navrhuji stáhnout místo toho fall.Io. Fall.Io nemá žádné hry a tato hra obsahuje a má menší zpoždění.
Spoustu věcí bych změnil. Za prvé, udělat to pro více hráčů by bylo úžasné. Vím, že si můžete koupit servery s množstvím reklam. Za druhé, udělejte to tak, aby nedošlo k automatickému skoku. Nejlépe joystick pro pohyb s tlačítkem skoku. Za třetí, přidejte více rozmanitosti, hra začne rychle nudit. A nakonec přidejte počítadlo výher. Jakmile to dodají, hra by byla opravdu dobrá. Zatím je to jen špatná alternativa k pádům.
Tato hra vypadá zábavně a tato hra ez, ale tato hra ez prostě nechce hráče nudit, takže si tuto hru můžete zahrát
Za Devatero Sněhuláky 1.0.0 Apk Download - APK Support